Facebook oldaldoboz

Friss topikok

  • Imora Mok: Csillogást szeretnél az autódra, valamit, ami extravagáns, csajos és vidám. Különlegességet, feltű... (2012.05.15. 20:17) Merj bájos lenni!
  • gatto nero: @Démonmac1: Diktátoroknak mit számít-:) (2011.09.19. 11:56) Kadhafi is ezt szereti
  • gatto nero: @Chingachgook: Mitől vagy ennyire feszült-:)? Nem akarlak még jobban felidegesíteni, de van éssze... (2011.09.13. 16:35) Ésszerű luxus mindennapokra
  • vancello: Számomra a "trendi" szó is erősen visszataszító. A Lancia meg rendesen elbaltázta ezt a szlogent. (2011.09.04. 17:04) Jog a baromsághoz
  • nagyfeszültség: Azért én örülnék, ha Pisa polgármesteréhez hasonlóan Tarlós István is ilyennel járna. Akár a két,... (2011.08.30. 14:10) Smartok egymás között

Linkblog

2010.01.31. 18:06 cargirl

Te szereted a Jazzt?

Minden márkánál amikor egy új tipust terveznek, próbálnak valami frappáns nevet adni. Általában a fantázia név próbál harmonizálni a születendő autóval. Ilyen a Jazz is! Mivel úgy a zene mint az ilyen tipusú autó egy bizonyos rétegnek készült. Ismerve a Hondákat nincs mit hallgatni mert szinte lábújhegyen jár, hangtalanul. Ellenben a nagyon jó minőségű hifi kiszolgálja a fülünket.

Mint ahogy a zenében a jazz egy gyűjtő fogalom, úgy ez az autó is több, különböző stílusú autó pozitív tulajdonságait foglalja magába. Kívűlről úgy tünhet hogy egy kis trendi női autó. Az is, de beülve egy tágas egyterűben érezhetjük magunkat. Pont annyira konzervatív mint amennyire divatos is. 

Az előző 2001-ben kreált Jazz nagyon közkedvelt volt az elmúlt 9 év alatt. Külseje nem sokban változott pedig majd egy évtized alatt, egyébként rengeteg formai újdonságon ment át az autóipar. Ez azt bizonyítja hogy nagyon időt álló volt az előző forma. Kicsit uniform hatása az üzletasszonyok, ügyvédnők szívét is megdobogtatja.

A régi formához képest sokkal sportosabb, olyan mintha egy kicsit rányomták volna a bitumenre hogy:autózz! Hosszabb a tengelytáv, szélesebb a nyomtáv és eggyel nagyobb, 16 colos felnik dukálnak mindehhez. A belső tér varázslatos, már csak azért is mert meghagyták a "magic" rendszert. Úgy variálod az üléseket ahogy kedved tartja.

Ja! És esetleg nagy a körmöd vagy nem látsz tökéletesen a trendi napszemcsidben? Igen jól méretezett lett a külső visszapillantó tükör és a belső állító gombok is. Tehát nem kell más csak ülj bele és vezess, ő pedig kiszolgál.

Tehát ha te szeretted régen is a Jazzt (amiből eddig elkelt két millió példány), akkor biztos vagyok benne hogy szeretni fogod ma is!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://trendinoiautok.blog.hu/api/trackback/id/tr541698532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása