Facebook oldaldoboz

Friss topikok

  • Imora Mok: Csillogást szeretnél az autódra, valamit, ami extravagáns, csajos és vidám. Különlegességet, feltű... (2012.05.15. 20:17) Merj bájos lenni!
  • gatto nero: @Démonmac1: Diktátoroknak mit számít-:) (2011.09.19. 11:56) Kadhafi is ezt szereti
  • gatto nero: @Chingachgook: Mitől vagy ennyire feszült-:)? Nem akarlak még jobban felidegesíteni, de van éssze... (2011.09.13. 16:35) Ésszerű luxus mindennapokra
  • vancello: Számomra a "trendi" szó is erősen visszataszító. A Lancia meg rendesen elbaltázta ezt a szlogent. (2011.09.04. 17:04) Jog a baromsághoz
  • nagyfeszültség: Azért én örülnék, ha Pisa polgármesteréhez hasonlóan Tarlós István is ilyennel járna. Akár a két,... (2011.08.30. 14:10) Smartok egymás között

Linkblog

2010.01.15. 19:00 cargirl

Fiesta - ünnep vele minden pillanat

  Első emlékem a Forddal igen jelentősség teljes. Rajta vizsgáztam! Először egy Escort benzines volt a partnerem ebben. Majd a vizsgára az oktatóm minden előzetes felszólítás nélkül lecserélte egy diesel Fiestára. Ez volt a meglepi. Sikeresen vettem az akadályt. Szóval ez az első találkozásunk. Azóta mind a ketten megváltoztunk.

  Ő nagyon dinamikusan követte a divat változását, mindíg napra kész volt. A mai formája nagyon lenyűgöző. Igazi trendi női kisautó. Lehet válogatni a műszaki paraméterei szerint is de arra ott vannak a férfiak. Amiben mi jók vagyunk az a design és a kényelem, kihasználhatóság. A színei káprázatosak. Tényleg nem lehet olyat kitalálni ami a színpalettáján nem található meg a Fiestának.

 

Szokták mondani hogy a Ford az egyik legunalmasabb bár megbízható autó. Akkor most szakítottak ezzel a hagyománnyal. Azt gondolták a Fiesta tervezői hogy a kinetikus designal egy fiatalos, vidám, agresszivabb konfigurációt hoznak létre. Eddig kis autó vásárlásnál latolgatni kellett hogy 3 ajtós legyen-e, aminek kedvezőbb az árfekvése, sportosabb, látványosabb megjelenésű ugyan akkor kicsit kényelmetlenebb azok számára akik nem csak az első két ülést szeretnék kihasználni. Vagy, válasszuk a kicsit drágább, kihasználhatóbb belterű de kevésbé látványos külsejű 5 ajtós verziót. Most nem kell ezen töprengeni mert amellett hogy a 3 ajtósnál is nagyon könnyű a hátsó ülésekre való beszállás, külsejét tekintve sikerült egy olyan vonzó járművet létrehozni hogy a Fiesta 5 ajtós és 3 ajtós változat is egészen biztos ahol megjelenik a figyelem középpontjába kerül. 

  Ha ilyen látványos akkor általában valamilyen stílus irányába elmegy vagy elegáns, vagy sportos, vagy cuki nőies. A Fiestánál azt érzem hogy minden ilyen igényt egy köntösben kiszolgál. Mehetsz vele bevásárolni, bulizni, tenisz vagy golf pályára, a házi állatoddal a dokihoz, strandolni, kirándulni a hegyekbe mindenhol méltón képvisel téged.

  Mi az amitől mi nők a legjobban tartunk vezetés közben? Ha lerobbanunk. Természetesen egy nullkilométeresen vásárolt autónál szinte semmi esélye a dolognak. De később, hiába van rendszeresen szervízeltetve közbe szólhatnak a természeti erők. Nem mindegy az sem hogy milyen éghajlat alatt élünk és minden napos társunk az autó. Ezért a Ford kipróbálta nekünk Vancouverben zuhogó esőben, majd kipróbálták minden típusú szélsőséges időjárásban. Tökéletesen bírja a sivatagi hőt és a havas tájat egyaránt. Szóval nem kell aggódni, olyan mint egy kis igazi autocrosser.

  Nagyon világos a kocsi belső designja, ezt a rengeteg crom hatás biztosítja. Kényelmes, jól beállítható ülései garantálják akár hosszú útra is a kényelmet. A csomagtartó mérete kibír egy nagyobb bevásárlást is. Ami talán az egyik legszimpatikusabb és fontos funkciója az autónak alap felszereltségben, az a hazakisérő fény, ami a távirányítóval való nyitásnál felkapcsolja a helyzetjelző világítást kívül, és a műszer fal világítást belül. Ez nagyban segít a bepakolásban, beszállásban.

És még egy jó hír kedves hölgyek. Mivel a Fordosok tudják hogy milyen állapotok vannak egy női táskában, ezért - igaz felárért - kapható a kulcs nélküli nyitás és indítás. Ami még könnyíti helyzetünket a tanksapka nélküli mód, mivel mindíg küszködünk annak kinyitásával, vagy esetleg elfeljtjük visszatekerni.

Tudjuk milyen félelmetes amikor hirtelen kivág elénk egy másik autó és bele kell fékeznünk - főleg magas sarkú cipőben - első reflex a visszapillantó tükör, belénk szalad-e a hátunk mögött érkező?! Alapfelszereltségben kapjuk a Fordtól ezekre a kritikus helyzetekre a hirtelen fékezéskor automatikusan bekapcsoló vészvillogó funkciót.

Már a fentiek meggyőzőek egy új Ford Fiesta mellett. Most valóban nagyon figyelt arra a Ford hogy a női szíveket elhódítsa más márkáktól.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://trendinoiautok.blog.hu/api/trackback/id/tr881638725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása