Facebook oldaldoboz

Friss topikok

  • Imora Mok: Csillogást szeretnél az autódra, valamit, ami extravagáns, csajos és vidám. Különlegességet, feltű... (2012.05.15. 20:17) Merj bájos lenni!
  • gatto nero: @Démonmac1: Diktátoroknak mit számít-:) (2011.09.19. 11:56) Kadhafi is ezt szereti
  • gatto nero: @Chingachgook: Mitől vagy ennyire feszült-:)? Nem akarlak még jobban felidegesíteni, de van éssze... (2011.09.13. 16:35) Ésszerű luxus mindennapokra
  • vancello: Számomra a "trendi" szó is erősen visszataszító. A Lancia meg rendesen elbaltázta ezt a szlogent. (2011.09.04. 17:04) Jog a baromsághoz
  • nagyfeszültség: Azért én örülnék, ha Pisa polgármesteréhez hasonlóan Tarlós István is ilyennel járna. Akár a két,... (2011.08.30. 14:10) Smartok egymás között

Linkblog

2010.04.10. 14:52 cargirl

A szépség magáért beszél - Fiat 500 cabrio

 

Végre visszavonhatatlanul jön a jó idő, kisütött a nap, és ledobhatjuk a meleg göncöket. Ilyenkor az autósok is jobban elkezdenek figyelni kocsijuk küllemére, tavaszi nagytakarítás, polírozás. Felkerülhetnek a nyári gumik - természetesen - a szép felnikkel. Az igazán ínyencek pedig, ha megtehetik, rögtön beülnek cabriójukba, és szélnek eresztik a téli zimankó minden szürkeségét.

Sok márka rengeteg típusa kínál számunkra nyitott fedelű automobilt, a legmagasabb kategóriákban már hiper-szuper elektronikus nyitással. Relatív, hogy mi a trendi, mi a nőies. Abban viszont biztos vagyok, hogy minden hölgy szívét megdobogtatja a Fiat 500-as cabrio. Bájos formáival lenyűgöz, és ami nagyon fontos a versenytársaival szemben, hogy még megőrizte a szó klasszikus értelmében vett cabrio élményét.

Vászontetővel került piacra, ezzel is utalva az elődje által elindított hagyományőrzésre. Ezenkívül a Fiat figyelt arra is, hogy ha már fontos az alacsony fogyasztás és a minimálisra leszorított károsanyag-kibocsátás, akkor ezt a vonalat tudják erősíteni azzal is, hogy a rettentő súlyos keménytetős változatot hanyagolják, a vele járó szintén nehéz elektromos szerkezettel egyetemben. Nem beszélve arról, hogy az ilyesmi az úttartás miatt plusz súlyozást igényel, aminek eredménye a megemelkedett fogyasztás, és az ezzel járó magas széndioxid-kibocsátás. Ez pedig ugye nem célunk, sőt: a lényeg a cabrio formájából, vezetési élményéből adódóan a könnyedség.

És ha már tavasz és szépülés. A hölgyek is ilyenkor húznak bele jobban a szépítkezésbe: fogyókúra ötletek, fodrász-kozmetikus telefonszámok cserélnek gazdát, és még valami: ma már szinte hétköznapivá vált a plasztikai sebészet igénybevétele is. Pont ide vág a minap látott reklám, amit szeretnék megosztani a hölgyolvasókkal. Ma már rengeteg dolgot lehet nyerni a plasztikai műtétek igénybevételével a szép külsőn túl: árengedményt, ingyen implantátumot stb. Viszont a Plasztika Center nevű szépészeti centrum a náluk elvégzett mellplasztikai műtéten átesett első száz hölgynek egy kupont ad, amivel - igaz nem cabriót -, de épp egy Fiat 500-ast sorsolnak ki, (meg egy siófoki wellnesshétvégét, két személyre). Így nemcsak a műtét tárgya, hanem az ajándék is kézzel fogható :)

Ez után a kopogós, hideg tél után mi lehet egy hölgynek a legszebb tavaszi ajándék? Egy trendi Fiat 500-asban, felfrissült nőies külsővel utazni. Indulhat a játék.

www.plasztikacenter.hu

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://trendinoiautok.blog.hu/api/trackback/id/tr521908951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Editke vagyok · http://editkevagyok.blog.hu/ 2010.04.10. 17:27:48

Hmmm, ezt igen csak el tudnám fogadni. Jól állna nekem..;) Norbi, hallod?

cork77 2010.04.10. 17:48:22

Miért egy fotóbolttal készített Fiat 500 képét rakjátok ide? Miért nem azt ami gyártásba is került?

Rá Dios 2010.04.10. 17:52:26

@cork77:
Mert ez nem a FIAT-ról szól.
Az egész poszt - és ez egyre gyakoribb és nagyon zavaró - csak egy reklám felvezetése, körítése.

Lehet ez kreativ (bocs, creative), de kontraproduktívnak is bizonyulhat.

mahet 2010.04.10. 18:36:17

Azért én is elfogadnám, has utánam dobják :)
süti beállítások módosítása