Facebook oldaldoboz

Friss topikok

  • Imora Mok: Csillogást szeretnél az autódra, valamit, ami extravagáns, csajos és vidám. Különlegességet, feltű... (2012.05.15. 20:17) Merj bájos lenni!
  • gatto nero: @Démonmac1: Diktátoroknak mit számít-:) (2011.09.19. 11:56) Kadhafi is ezt szereti
  • gatto nero: @Chingachgook: Mitől vagy ennyire feszült-:)? Nem akarlak még jobban felidegesíteni, de van éssze... (2011.09.13. 16:35) Ésszerű luxus mindennapokra
  • vancello: Számomra a "trendi" szó is erősen visszataszító. A Lancia meg rendesen elbaltázta ezt a szlogent. (2011.09.04. 17:04) Jog a baromsághoz
  • nagyfeszültség: Azért én örülnék, ha Pisa polgármesteréhez hasonlóan Tarlós István is ilyennel járna. Akár a két,... (2011.08.30. 14:10) Smartok egymás között

Linkblog

2011.03.21. 15:29 cargirl

Csúcs ez a Twizy!

Komolyan mondom, ha a Renault tényleg - és ebben a formában - piacra dobja a Twizyt, kap tőlem egy nagy-nagy-nagy piros pontot! Ennyire bájos kisautót, vagy mi ez, már igazán régen nem terveztek. Talán csak az ötvenes-hatvanas években, az angol és francia miniautók tudták akkori közönségüket ehhez hasonlóan meghökkenteni.

Egyébként meg nincs is a Twizyben semmi különös... csak hiányzik belőle/róla szinte minden, ami egy néhány kilométeres városi autózás során felesleges egy autóban. Egymás mögött helyezkednek el az ülések, 20 lóerős villanymotor hajtja, hatótávolsága több mint 100 kilométer, végsebessége pedig 75 körül van.

Ja és nem hat, meg nyolcmillióba kerül majd, hanem - állítólag - 6900 euróba, ami rosszabb árfolyamon is kétmillió forint alatt van. Szebb, tisztább és sokkal bájosabb lenne a világ - és különösen a nagyvárosok -, ha Twizykkel és majd a remélhetőleg őt követő, hozzá hasonló kis cuki autócskákkal jönnének-mennének az emberek.

Tiszta szívemből drukkolok Twizynek, amelynek sikerét csak egyvalami veszélyeztetheti: ha a Renault véletlenül kitalálja még így a sorozatgyártás előtti pillanatokban, hogy áttervezi egy kicsit nagyobbra, biztonságosabbra, praktikusabbra. Szóval: el a kezekkel Twizytől. Ílyennek szeretjük amilyen és kérjük. Minél hamarabb!

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://trendinoiautok.blog.hu/api/trackback/id/tr362759073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

komment_komment 2011.06.14. 02:02:43

Szerintem nehéz pontosan meghatározni, hogy mihez képest sok vagy kevés az ára ... de az hiányzik a cikkből, hogy a vételár mellett egy bizonyos (magas) bérleti díjat is fizetni kell érte ...

zánka 2011.06.29. 17:34:52

Nekem is kell!!!! Olyan aranyos, praktukus, kettőnknek milyen jó lenne, és mennyivel olcsóbb lenne a tankolása, 73 éveseknek való kis csoda, azonnal beleszerettem!!! Csak kár, hogy mire kapható lesz, én már az ég útjait koptatom.
Az IGNIS-t is imádom, csak kicsit drága a fenntartása, akár cserélnék is a forgalmazóval.
süti beállítások módosítása