Facebook oldaldoboz

Friss topikok

  • Imora Mok: Csillogást szeretnél az autódra, valamit, ami extravagáns, csajos és vidám. Különlegességet, feltű... (2012.05.15. 20:17) Merj bájos lenni!
  • gatto nero: @Démonmac1: Diktátoroknak mit számít-:) (2011.09.19. 11:56) Kadhafi is ezt szereti
  • gatto nero: @Chingachgook: Mitől vagy ennyire feszült-:)? Nem akarlak még jobban felidegesíteni, de van éssze... (2011.09.13. 16:35) Ésszerű luxus mindennapokra
  • vancello: Számomra a "trendi" szó is erősen visszataszító. A Lancia meg rendesen elbaltázta ezt a szlogent. (2011.09.04. 17:04) Jog a baromsághoz
  • nagyfeszültség: Azért én örülnék, ha Pisa polgármesteréhez hasonlóan Tarlós István is ilyennel járna. Akár a két,... (2011.08.30. 14:10) Smartok egymás között

Linkblog

2010.01.11. 21:00 cargirl

Amore motore

 

Dolce vita! Ez jut eszembe amikor beülök a Fiat 500-ba. Régi olasz filmek hangulatát idézi, színei, formája az itáliai lágy eleganciát tükrözik. A kiválasztott szín egy beige, mindene ilyen színű. Olyan, mint egy finom, krémes vaníliafagyi. De bármelyik szín a kollekcióból, különleges. A bikavadító vörösön, az evidens feketén keresztül egészen a pasztel jégkékig.

A kormánya kis méretű, kicsit dundi, mint egy helyes sportkormány. A habos belső környezetből jól kivilágít a piros Fiat embléma. A tolótető üvegét védő árnyékolót is kicsit áttetszőre tervezték, hogy ezzel is emeljék a hangulatot. Sok a króm, kívül-belül egyaránt, de mindenből pont elég, nincsenek felesleges túlzások. Olyan érzésem van az autóban ülve, mintha mindig sütne a nap. Igazán optimizmust gerjesztő a belső tér.

A külső formája nőesen gömbölyű, a fényszóróit és ködlámpáit összekötő hűtőrács bajusza mintha mosolyogna a szembejövőre.

Már jó ideje itt van a piacon, de még a múlt év elején is csak megrendelésre lehetett a Fiat legkisebb modelljét megvásárolni. Viszonylag kevés fut az utakon belőle, és mivel nagyon feltűnő a kis drága, ezért biztos észrevesszük... 

A modell csak háromajtós verzióban kapható, mint elődje is. A gyerekülés és utasa nehezen bár, de belavírozható. Ez sajnos az első ülésen elhelyezkedők kárára válik. A csomagtartó szerény, havi nagy bevásárlást ne tervezzünk vele. De ezekért kárpótol a kisautó ruganyossága, könnyű kezelhetősége, élvezet vele parkolni. Méreteit tekintve sokkal tágasabbra sikerült az ősénél. Most rajta a sor, hogy annak sikerességét is túlszárnyalja.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://trendinoiautok.blog.hu/api/trackback/id/tr631640475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

5pecial 2010.04.18. 23:30:49

nagyon helyes, hogy ez az első post a kedvencemről szól ;)
süti beállítások módosítása