Facebook oldaldoboz

Friss topikok

  • Imora Mok: Csillogást szeretnél az autódra, valamit, ami extravagáns, csajos és vidám. Különlegességet, feltű... (2012.05.15. 20:17) Merj bájos lenni!
  • gatto nero: @Démonmac1: Diktátoroknak mit számít-:) (2011.09.19. 11:56) Kadhafi is ezt szereti
  • gatto nero: @Chingachgook: Mitől vagy ennyire feszült-:)? Nem akarlak még jobban felidegesíteni, de van éssze... (2011.09.13. 16:35) Ésszerű luxus mindennapokra
  • vancello: Számomra a "trendi" szó is erősen visszataszító. A Lancia meg rendesen elbaltázta ezt a szlogent. (2011.09.04. 17:04) Jog a baromsághoz
  • nagyfeszültség: Azért én örülnék, ha Pisa polgármesteréhez hasonlóan Tarlós István is ilyennel járna. Akár a két,... (2011.08.30. 14:10) Smartok egymás között

Linkblog

2010.01.13. 18:00 cargirl

Már nem sokkoló, hanem bájos

 

  Talán ez az a kisauto ami a leghosszabb ideig tudta azonos karosszériával elhódítani a vevők szívét. Az első generációs Renault Twingo 1993-as megjelenése aktuálisan sokkolta az autós társadalmat külsejével. Mi ez a kis béka? Ez a csodálat eltartott 15 évig, amikor a Renault úgy gondolta hogy ideje lesz frissíteni egy kicsit a kis francia ruházatán. 

A kép egy RS változaté ami úgy belsőre mint külsőre nemesebb köppenyt kapott. De az alapváltozat is helyesen gömböc lett. Megpróbálták a francia mérnökök mindazokat a tulajdonságokat átmenteni az új verzióba amit másfél évtizeden keresztül kedveltek az elődnél. Nagyjából megmaradt a mini egylégterű fazon, bár most kihagyták a hátsó ülés állíthatóságát. A műszerfal nagyon trendi lett, digitalizálták a női vevők örömére. A leghelyesebb a gumisün amin a hölgyek táskájának nagyon fontos tartalmát lehet tárolni.

  Igazi városi kis autó, rendkívül könnyű vele a közlekedés és nagyon hálás a benzinkutaknál is egész alacsony a fogyasztása. A csomagtartóban lapjával elférnek a csomagok. A hátsó két ülés azonban teljesen különálló, előre hajtható, tehát ha valakinek az a vágya hogy pakoljon, az tud.

  Egyszóval, bár az új Renault Twingo nem olyan forma bontó mint elődje, de szép, dinamikus vonalvezetésével méltóképp helyt áll a trendi női autó piacon. 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://trendinoiautok.blog.hu/api/trackback/id/tr531644982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása