Facebook oldaldoboz

Friss topikok

  • Imora Mok: Csillogást szeretnél az autódra, valamit, ami extravagáns, csajos és vidám. Különlegességet, feltű... (2012.05.15. 20:17) Merj bájos lenni!
  • gatto nero: @Démonmac1: Diktátoroknak mit számít-:) (2011.09.19. 11:56) Kadhafi is ezt szereti
  • gatto nero: @Chingachgook: Mitől vagy ennyire feszült-:)? Nem akarlak még jobban felidegesíteni, de van éssze... (2011.09.13. 16:35) Ésszerű luxus mindennapokra
  • vancello: Számomra a "trendi" szó is erősen visszataszító. A Lancia meg rendesen elbaltázta ezt a szlogent. (2011.09.04. 17:04) Jog a baromsághoz
  • nagyfeszültség: Azért én örülnék, ha Pisa polgármesteréhez hasonlóan Tarlós István is ilyennel járna. Akár a két,... (2011.08.30. 14:10) Smartok egymás között

Linkblog

2010.02.15. 22:00 cargirl

Ds3 - egy furcsa francia

 

A Citroen az az autógyár amelyik egy évszázada nem hajlandó a divat erőszakának engedni, mindíg nagyon egyedi modelleket gyárt. Már messziről fel lehet ismerni a Citroen egyedi stílusjegyeit.

Érdekes, pedig minden ami francia az divatot diktál. Lehet hogy ezzel kezd megbékülni a francia autó mérnök teamje amikor megrajzolta a B prémium kategóriás Ds3-at."Different spirit " azaz eltérő szellemben egy teljesen avantgard külsejű autót varázsoltak.

Ezzel persze az is együtt jár hogy osztoznia kell más márkák trendi külső megjelenésével is. Ilyen például a két fényszóró alatt futó ledsor aminek leginkább dekorációs funkciója van. A karoszéria fényezésétől eltérő tetőszín (ezt két színben is lehet rendelni) egy kicsit a Minire hasonlít. Viszont ha már hasonlítgatunk az ára teljesen versenyképes a kategóriájában.

Az ötszemélyes autó inkább négy személynek készült, viszont minden kényelmi technikával el van látva. Ha már beszálltunk az ülések legendásan formatervezettek és kifejezetten minőségi a kivitelezése a beltérnek. Minden műszaki-, hiradástechnikiai-, navigációs rendszerrel el van látva.

És mi kell egy trendi nőnek? Egy trendi női autó ami látványos, kényelmes és minden igényed kielégíti. Hát ez az!

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://trendinoiautok.blog.hu/api/trackback/id/tr891718277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása