Facebook oldaldoboz

Friss topikok

  • Imora Mok: Csillogást szeretnél az autódra, valamit, ami extravagáns, csajos és vidám. Különlegességet, feltű... (2012.05.15. 20:17) Merj bájos lenni!
  • gatto nero: @Démonmac1: Diktátoroknak mit számít-:) (2011.09.19. 11:56) Kadhafi is ezt szereti
  • gatto nero: @Chingachgook: Mitől vagy ennyire feszült-:)? Nem akarlak még jobban felidegesíteni, de van éssze... (2011.09.13. 16:35) Ésszerű luxus mindennapokra
  • vancello: Számomra a "trendi" szó is erősen visszataszító. A Lancia meg rendesen elbaltázta ezt a szlogent. (2011.09.04. 17:04) Jog a baromsághoz
  • nagyfeszültség: Azért én örülnék, ha Pisa polgármesteréhez hasonlóan Tarlós István is ilyennel járna. Akár a két,... (2011.08.30. 14:10) Smartok egymás között

Linkblog

2010.02.20. 07:00 cargirl

S miért Smart?

  Mert nagyon nőcis! Igazi kis kompakt, olyan mint egy elegáns színházi táska. Pont akkora ami egy női kézben elfér. Rafinált kinézete még mindíg utánozhatatlan. Furcsa érzés hogy szinte az ülés mögött véget ér az autó.

De figyelem hölgyeim! Nem kell aggódni, a törés tesztje a legjobb a kategóriájában. Ügyes mérnökök tudták hogy ez a csoda doboz első ránézésre félelmeket fog ébreszteni a biztonság szempontjából. Ezért hiper biztonságossá tették.

Ha valaki szeretett dodzsemezni gyerek korában a vidámparkban akkor ezt most felnőtt korában tovább élvezheti csak a közúton. Azért annyi különbség van hogy ezt nem veszi körbe vastag gumi abroncs. Tehát a padló gázos összekoccanást ne próbálgassuk.

Ami viszont az elvarázsolt kastélyba kalauzol a belső tér, vidám és divatos. A legkevésbé sincs olyan érzése az embernek hogy egy mini autóban ül, minden kényelemnek és igénynek megfelel.

Ezért Smart!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://trendinoiautok.blog.hu/api/trackback/id/tr991670977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása