Facebook oldaldoboz

Friss topikok

  • Imora Mok: Csillogást szeretnél az autódra, valamit, ami extravagáns, csajos és vidám. Különlegességet, feltű... (2012.05.15. 20:17) Merj bájos lenni!
  • gatto nero: @Démonmac1: Diktátoroknak mit számít-:) (2011.09.19. 11:56) Kadhafi is ezt szereti
  • gatto nero: @Chingachgook: Mitől vagy ennyire feszült-:)? Nem akarlak még jobban felidegesíteni, de van éssze... (2011.09.13. 16:35) Ésszerű luxus mindennapokra
  • vancello: Számomra a "trendi" szó is erősen visszataszító. A Lancia meg rendesen elbaltázta ezt a szlogent. (2011.09.04. 17:04) Jog a baromsághoz
  • nagyfeszültség: Azért én örülnék, ha Pisa polgármesteréhez hasonlóan Tarlós István is ilyennel járna. Akár a két,... (2011.08.30. 14:10) Smartok egymás között

Linkblog

2011.07.12. 07:51 cargirl

A legtrendibb női kisáruszállítók

Trendi női kisáruszállító: már a felvetés is antagonizmusnak tűnik. Holott, sajnos vagy szerencsére - ezt döntse el mindenki világnézete szerint - ételkiszállítóként, gyorspostáknál, területi képviselőként vagy akár egyszerűen önálló vállalkozóként egyre több hölgy is közlekedik kisáruszállítókkal. Innentől viszont teljes joggal vizsgálható az a szakkérdés, hogy valójában melyik közülük a legtrendibb típus.

Az esetek döntő többségében a kis dobozosokkal közlekedő hölgyek (és urak) persze abszolút nem szólhatnak bele a típus kiválasztásába, hiszen döntőrészt nagy céges flottákról van szó. De egy kisvállalkozás esetén is általában a legdöntőbb kérdések az ár és a fenntartási költségek. A kisáruszállító trendiségfaktora pedig valahol az utolsó szempontok között szerepel(het) - ha ki nem röhögik még a felvetést is.

A jó hír az, hogy - nem reprezentatív - felmérésem szerint a legtrendibb, legcukibb, legaribb kisáruszállítók egyáltalán nem a legdrágábbak közül kerültek ki. Sőt, valószínűleg a három dobogós helyezettem akár az ár, az ár-érték arány és a fenntartási költségek versenyében is a legjobbak között lehetne - pontosabban van is.

A legtrendibb női kisáruszállító valójában nem is kisáruszállító, hanem egy Van(ecske) - a Fiat Panda Van. Annyira bájos, takarékos, praktikus, hogy képes bárkinek az arcára egy kis mosolyt - vagy legalább derűt - varázsolni. Jól dekorálható, magas az üléspozíciója, olcsó és strapabíró.

Az ezüstérmes egy drágább, komolyabb és tökéletes praktikumával együtt is különlegesen formás kis járgány, amelynek már a neve is kifejezi legjobb tulajdonságát: Skoda Praktik. Ez a Roomster áruszállító változata, és éppen nemrégiben esett át egy kis ránceltávolításon, úgyhogy, most még csinibb, mint volt.

A Fiat Fiorino pedig csak azért kapta a bronzérmet, mert két ezüstöt mégsem lehet kiosztani... Igazi kis mindenes: fordulékony, takarékos és szintén nagyon klassz egyedi - vagy éppen egységes, de feltűnő flottaarcot - lehet rajzolni neki. Ugye mondtam! A legtrendibbek majdhogynem a legolcsóbbak, a legtakarékosabbak és a leginkább ár-érték arányosak is. Szóval, ha valakivel ilyeneket akarunk vetetni a munkánkhoz, a világért se érveljünk azzal, hogy milyen kis trendik és aranyosak. Maradjunk a szigorú és száraz tényeknél: fogyasztás, amortizáció, ár-érték arány, fenntartási költség... Úgyis ők győznek majd!

5 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://trendinoiautok.blog.hu/api/trackback/id/tr273059532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pickapu 2011.07.12. 09:20:45

Láttam a múltkor egy filigrán hölgyet egy magas-hosszú szakadt Ducatót vezetni. AC/DC pólóban, csuklójára pedig egy kendő volt kötve.
Nálam ez a látvány volt a szexiség netovábbja.

gatto nero 2011.07.12. 09:57:57

Szerintem a sorrend inkább Fiorino (+ Nemo), Panda, Roomster....

nagyfeszültség 2011.07.12. 10:14:13

Nem tudja valaki: az új Pandából is lesz Van - majd egyszer?

kvadrillio 2011.07.12. 19:01:34

Heti Apple-csaj: Jázmin
2011.07.12. 17:08 Magyarósi Csaba

Dammak Jázmin tehetséges. Nem egyszerűn tehetségeske, fotóit elnézve igazán kiváló képességekkel bír az 1984-es születésű, tehát még nagyon fiatal hölgy. Nem csoda, hogy az apai ágon tunéziai lány nyerte meg a Miss Universe Hungary-t 2008-ban, és nem mondjuk én.

Én például sosem tudnék ilyen jól kinézni, akárhogy pózolnék:

mi ez? minek rakják ki, ha nem enged kommentelni ??????O)
süti beállítások módosítása